Shitet apartament me një siperfaqe totale prej 69.9 m2. Apartamenti është i organizuar në një ambient ndenjeje dhe kuzhinë, një dhomë gjumi dhe një tualet. I pozicionuar në katin e 2 në orientimin veri. Zona ofron facilitete te shumta. Ndër to: Projekti më i ri ka parkim të dedikuar, si për banoret edhe për vizitorët, […]

69.9 m² 1 bed 1 bath

Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 108 m2, e organizuar në 2 kate, me oborr dhe verandë. Vila ka 2 dhoma gjumi dhe 2 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës). Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni […]

108 m² 2 beds 2 baths

Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 131 m2, e organizuar në 2 kate, me oborr dhe verandë. Vila ka 3 dhoma gjumi dhe 2 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës). Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni […]

131 m² 3 beds 2 baths

Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 121 m2, e organizuar në 2 kate, me oborr dhe verandë. Vila ka 2 dhoma gjumi dhe 2 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës). Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni […]

121 m² 2 beds 2 baths

Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 261 m2, e organizuar në 2 kate, oborr, verandë dhe me një kat nëntokë 130.71 m2. Vila ka 4 dhoma gjumi, të cilat mund të jenë për fjetje apo edhe rekreacion dhe 3 tualete, njëri prej tyre është en-suite (brenda në dhomë). Në të përfshihet dhoma e ndenjes me […]

261 m² 4 beds 3 baths

Kjo vilë ka sipërfaqe të pergjithshme 155 m2, e organizuar në 2 kate, me oborr, verandë dhe me një kat nëntokë 100.7 m2. Vila ka 3 dhoma gjumi, të cilat mund të jenë për fjetje apo edhe rekreacion dhe 2 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të […]

155 m² 3 beds 2 baths

Powered by Estatik